Act de vandalism

06-04-2017, 14:39

În seara de sîmbătă a fost vandalizat cu nerușinare Monumentul Participanților la luptele de integritate și suveranitate a Republicii Moldova, distrugându-se felnarele.
Da, da 1 Aprilie și asta nu e deloc o farsă, este o nesimțire și o faptă de nemaivăzut. Cum pot fi numiți acesti indivizi, că oameni nu-i putem numi, care atât de josnic au distrus aceste bunuri publice.
Vrem să vă reamintim stimați cititori că toate renovările care se fac în oraș de către APL sunt din banii fiecărui din noi, sunt mica parte din impozitele pe care le achităm fiecare din noi statului. 
Acum ne pumen întrebarea: Pentru cine să creăm condiții? Pentru vandali? Cît timp ne trebuie să conștientizăm un lucru atît de evident, că dacă nu vom păstra ceea ce avem vom rămâne mult timp în același ”noroi”. 
Noi cu toții ne dorim un oraș mai curat, frumos amenajat cu iluminare în parcuri și străzi locative, ne dorim să auzim lucruri de laudă despre orașul nostru, ne dorim să fim un exemplu bun de urmat pentru multe alte orașe din țara noastră - Prea multe vreți stimați locuitări și oaspeți ai or. Cantemir.
Acum Vă dăm o simplă întrebare pentru voi toți: - Cum putem avea toate astea și cînd se va întîmpla ”minunea” ?
P.S. Rușine să vă fie vouă celor ce au comis acest act de vandalism .