La mulți ani Cantemir !

06-04-2016, 11:08

La mulți ani Cantemir !

Stimați locuitori ai or. Cantemir, astăzi 6 aprilie or. Cantemir împlinește frumoasa vîrstă de 43 ani de la fondare. Cu deosebită plăcere, constat că pe an ce trece orașul nostru își schimbă plăcut aspectul, devine un orășel mai curat, cu mai multă verdeață, terenuri de joacă pentru copii echipate corespunzător, mai comod și mai liniștit.

Avînd sprijinul și încrederea D-stră, în calitatea mea de primar împreună cu echipa Primăriei am reușit să beneficiem de un șir de proiecte de infrastuctură, care la moment se află în faza de implementare, pentru bunăstarea și confortul D-stră.

Cu această ocazie îmi exprim recunoștința pentru solidaritatea și încrederea acordată. Vă mulțumesc tuturor și vă îndemn să rămânen în continuare împreună, să ne implicăm fiecare din nou în prosperarea orașului nostru. Să arătăm tuturor că ne pasă de orașul în care locuim.

Cu acest prilej țin să felicit toți locuitorii or. Cantemir cu această aniversare vă doresc multă sănătate, succese , prosperare în casele și familiile D-stră.

Cu stimă și înaltă considerațiune Primarul or. Cantemir Roman CIUBACIUC