Primăvara vine cu noi realzări!

02-04-2017, 17:24

Primăvara vine cu noi realzări!

Stimati locuitori deja de ceva timp v-am obisnuit sa Va informam, prin intermediul Mass Media despre realizarile echipei noastre pe parcursul intregii saptamini. 
Astfel, in aceasta saptamina am reusit sa realizam urmatoarele: in parcul central Ticlenco a fost instalat cu succes sistemul de irigare; au fost pregatite parcelele pentru sadirea florilor, deci în curînd atît locuitorii orașului cît și oaspeții acestuia se vor bucura de un adevărat tabloul floral cu un design îndrăzneț și plin de culoare. În locul brazilor ce au fost taiati in anul 2016 au fost saditi 17 brazi noi. O alta realizare a acestei saptamini este sadirea in ghivecele de pe strada Stefan Voda a unor noi specii de thui pentru un aspect mult mai placut al orasului. Toate aceste realizări au fost finanțate din bugetul orașului. 
O alta noutate la fel de importanta care a fost realizata ceva mai devreme ar fi renovarea terenului de fotbal de pe linga Gimnaziul Mihai Eminescu, acest lucru a fost posibil datorita donatiei acordate de catre Fundatia ”Renato Usatii” orașului nostru de Hramul orasului Cantemir, în mărime de 200000 lei.  
La sigur noi nu ne vom opri aici și vom continua cu pași mici dar siguri  să reîmprospătăm micul nostru orășel pentru a ne mândri în continuare cu el.

/